🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TFF 2. VE 3. LİG YAYINCISI FİLBOX YAYINDA

Bu haber ilk defa fortunaTVcom'da: Haziran 2014 yılında kurulan FİLBOX, bir kaç el değiştirme yaşadı. Köseoğlu Medya ve Oflaz Medya bünyelerinde yer alan Filbox, şu anda Filsat TV Yayıncılık A.Ş. olarak faaliyetine devam ediyor. Türkiye’nin Yeni Nesil Dijital OTT ve VOD Platformu FİLBOX, dijital yayıncılıktaki son trendler takip edilerek elektronik yayıncılığın dinamiklerine göre kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, abonelerine en iyi içerik ve hizmeti en kaliteli şekilde sunmayı hedefleyen bir içerik platformu. 

TFF 2. VE 3. LİG MAÇLARI FİLBOX YAYIN PLATFORMUNDA 

Filbox Platformu, TFF ile anlaşarak Türkiye 2. ve 3. Futbol Ligi'nin maç yayın haklarını aldı. Kadınlar Futbol Ligi için de girişimi olan platformda şu anda Türkiye 2. ve 3. Futbol Ligi maçları yayınlanıyor. Filspor 1-2-3-4-5-6 Kanallarından maçlar yayınlanmaktadır. Filbox ücretli üyeliği gerekmektedir. Son günlerde FilBox ve FilSpor'a erişim sorunu sebebiyle çok sayıda şikayet gelmeye başladı. Kurumdan bir açıklama yapılmadı. Ben yöneticisiyle bizzat görüştüm. ''Server taşınması sebebiyle'' web siteleri aktif durumda değil. Bir iki gün içerisinde aktif olacakmış.'' Filbox web sitesi şu anda aktif hale geldi. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir)


FİLBOX DİJİTAL YAYIN PLATFORMU 

Haziran 2014 yılında kurulan FİLBOX, bir kaç el değiştirme yaşadı. Köseoğlu Medya ve Oflaz Medya bünyelerinde yer alan Fİlbox, şu anda Filsat TV Yayıncılık A.Ş. olarak faaliyetine devam ediyor. Türkiye’nin Yeni Nesil Dijital OTT ve VOD Platformu FİLBOX, dijital yayıncılıktaki son trendler takip edilerek elektronik yayıncılığın dinamiklerine göre kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, abonelerine en iyi içerik ve hizmeti en kaliteli şekilde sunmayı hedefleyen bir içerik platformu. Dünyadaki en yeni teknolojileri zengin ve kaliteli içerik ile buluşturarak izleyicilerine sunan FİLBOX, bünyesinde; Türkiye, ABD, Fransa, Çin, Rusya, Almanya, Macaristan ve Tüm Dünya Sinema ve TV sektörünün en rafine içeriklerini büyük bir hassasiyet ile izleyicisine sunmaktadır. 

Ödüllü İçeriklerin yayınlandığı; FİLTV, FİLMCLUB, FİLMCLUB AKSİYON, FİLMCLUB KOMEDİ, FİLMCLUB, FAMİLY, FİLMAX, FİMCİTY, FİLODİ, FLOWTV, DELLY TV, DOCUMAX olmak üzere 14 Adet Sinema, Belgesel, Spor ve Müzik Kanalı ile sektörün lokomotifi olmayı amaçlamaktadır. Film, Dizi, Müzik ve Spor programlarının yayınlandığı kanalların yanı sıra; DISCOVERY CHANNEL, DISCOVERY SHOWCASE, DISCOVERY SCIENCE, ANIMAL PLANET, VIASAT NATURE, VIASAT HISTORY, VIASAT EXPLORE gibi dünyanın önde gelen belgesel kanallarını, çocuklara yönelik eğitici ve öğretici olan DA VINCI LEARNING, ENGLISH CLUB TV kanallarını, Dünya sporlarını ayağınıza getiren EUROSPORT, FIGHTBOX spor kanalları bulundurmaktadır. 

Filbox, Dünya üzerinde yayın yapan 500’den fazla televizyon kanalını bünyesinde barındırmaktadır. Türkçe Konuşan Bölgelerdeki kanalların yanı sıra Ortadoğu, Uzakdoğu, Asya Coğrafyası, ABD, Afrika ve Amerika Kıtasındaki birçok kanalın yayınını izlemenizi sağlamaktadır. VOD içerikleri olarak 10 saatten fazla Sinema, Dizi, Müzik, Belgesel içeriğinde en yüksek kalitede izlemeniz için kütüphanesinde barındırmaktadır. Ülkemizde yer alan Bölgesel ve Yerel kanalları da bünyesinde barındırmak sureti ile ülkenin her noktasındaki yayıncılığı tüm Dünyaya ulaştırmaktadır. 

SinemaTV ailesi ayrıca, hiçbir filmi kaçırma diye 2. kanal hizmeti sunuyor. SinemaTV, Sinema Aksiyon, Sinema Aile, Sinema 1001, Sinema Komedi ve Sinema Yerli kanallarındaki tüm filmler, 1 saat 45 dakika sonra Sinema 2, Sinema Aksiyon 2, Sinema Aile 2, Sinema 1002, Sinema Komedi 2 ve Sinema Yerli 2 kanallarında başlıyor! Tarih TV ise, Türkiye'nin ilk tarih içerikli belgesel kanalı olarak yerini aldı. 


FİL BOX ve FİL TV HAKKINDA ESKİ HABERİMİZ 

Bu haber ilk defa fortunaTV'de | 
Fil Box kullanıcıları sürekli eksilen kanallardan dolayı endişeliydi. Bir kaç ay önce Oflaz Medya sahibi Fatih Oflaz'ın skandal haberleri duyulunca işler içinden çıkılmaz hale gelmiş olacak ki FİLBOX platformu satış listesine girdi. Mükremin Atmaca, Fatih Atmaca ve Faruk Boyacıoğlu tarafından ''Sinema TV'' satın alındı. İşten çıkarmalar olmayacağını duyurmalarına rağmen sözleşmeler feshedildi ve personelin tamamına yakınıyla yollar ayrıldı. FİLBOX internet sitesinden bir duyuru ile kapanacağını ilan etti. O duyuruda, ''Filbox Uydu Platform Hizmeti 27.11.2018 tarihi itibariyle sona erecektir. Filbox üyeliğiniz devam ediyorsa, tarafınızdan tahsil edilmiş olan içerik ücretinizin kullanmadığınız kısmı size iade edilecektir.'' ifadeleri yer aldı. 

Oflaz Medya Grubu, 1990 yılında, yurtdışından film, televizyon dizisi ve diğer TV formatları satın alarak bunların dağıtımını yapan Medyavizyon şirketi ile faaliyetlerine başladı. Sinema alanındaki istikrarlı başarısını yayın sektöründe de devam ettiren Oflaz Medya Grubu, 2005 yılında Nickelodeon Türkiye’nin; 2006’da MTV Türkiye kanallarının, 2008’de ise SinemaTV kanallarının kurulmasıyla büyümeye devam etti. 2009 yılında bilim-teknoloji ağırlıklı yayın yapan belgesel kanalı Sci Tech TV‘yi kuran grup, 2012 yılında ise çocuk ve anime kanalı olan ve dönüşümlü yayın yapan Kidz/Animez kanalını kurdu. KIDZ kanalı içinde BBC program blokları yer almaktadır. 

Özellikle dijital alandaki gelişmeler ve bilgi teknolojilerinin hızla gelişmesinden sonra medya sektöründeki büyümeyi öngören Oflaz Medya Grubu tarafından 1998 yılında MCD (Multi Channel Developers Inc) kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren uluslararası kanalların Türkiye’deki dağıtımında öncü olan MCD, bugün Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD, Euronews, BBC World, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Cbeebies, RTL, RTL HD, SAT 1, VOX, VOX HD gibi seçkin uluslararası tematik kanalların da dağıtım ve/veya lisans haklarına sahiptir. 

1 yorum:

  1. Adsız2.12.18

    Kidz TV ve LifeTime da kapanır mı acaba ya? Keşke satsalar kapatmak yerine.

    YanıtlaSil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ