🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

14 ŞUBAT'TA SEVDİĞİNE SÜRPRİZ YAP | PINAR AKTAŞ

Pınar Aktaş Makyaj Artisti: 14 Şubat Sevgililer Günü. Tüm dünyada yüzyıllardır kutlanan St. Valentine's Day (Aziz Valentin'in Günü), Türkiye'de ''Sevgililer Günü'' adı altında kutlanıyor. Peki, kaç kişi Sevgililer Günü'nün nereden çıktığını biliyor? Eminim ki cevabı çok az kişi biliyor. Bir kaç farklı söylenti vardır. Yüzyıllar önce St. Valentine isimli bir dindar Rahip, herkese sevgiyi, hediyeleşmeyi tavsiye eder ve bizzat kendisi bunu çevresindekilere uygularmış. Bu yüzden 14 Şubat St. Valentine's Day olarak belirlenmiş. 

Diğer bir söylentiye göre Aziz Valentin, çok güzel bir kadına aşk mektubu göndermiştir ve mektubun sonuna ''Senin Valentin'in'' imzasını atmıştır. Yıllar sonra bu aşk mektubu ortaya çıkınca 14 Şubat St. Valentine's Day olarak kutlanmaya başlanmıştır. Özel günlerin, işletmelere ticari getirisini de göz önünde bulunduracak olursak, 14 Şubat'ın nasıl bu kadar önemli bir hale getirildiğini anlayabiliriz. 


Şimdi gelelim bizim Sevgililer Günü'müze. Bizler, sevgimizi her an yaşayan ve yaşamayı seven bir toplum olarak, her günümüzü aşkla geçiririz. Aslında 14 Şubat gibi bir gün, bizler için İlk Tanışma Günü, Nişan Günü, Nikah Günü, Evlilik Yıldönümü vb. uzunca bir listeyle genişletebileceğimiz çok daha özel günlerin gerisinde kalmaktadır. Bizler için 14 Şubat Sevgililer Günü sembolik olmaktan ileri gidememektedir. Fakat, piyasa o günlerde hareketli diye 14 Şubat'ı kaçırmak istemeyecek çok sayıda çift mevcut. İşte bu çiftler için, (aslında diğer özel günlerinizi de kapsayacak) profesyonel makyaj sırlarımı paylaşacağım. O güne özel neler yapabileceğimizi anlatıcam. 


Biz kadınlar nedense herşeyi erkeklerden bekleriz oysa ki bizlerin hayal gücü daha geniştir. Gelelim 14 Şubat'a ya da kendi belirleyeceğimiz özel bir günde sevgilimize ya da eşimize yapacağımız güzel bir sürprize. Üstelik öyle pahalı hediyeler alarak değil, sadece küçük ama büyük anlamlar ifade eden dokunuşlarla. Önce evimizi sonra kendimizi hazırlamaya ne dersiniz? Ne demişler erkeğin kalbinden geçen yol midesinden geçermiş. Onun en sevdiği yemekleri yapalım, güzel bir akşam yemeği masası hazırlayalım ve sonrasında bir aşk masası hazırlayalım, nasıl mı? 

Evimizde illa ki bir sehpamız vardır, onun üzerine aşkın rengi olan bir kaç gül yaprağı, en beğendiğimiz mumlar, bitter çikolata, biraz çerez, en sevdiği içecekler veee kırmızı bir zarf içinde, ona söylemek isteyip de söyleyemediğiniz ya da içinizden geçen en güzel aşk sözcükleri, güzel ve ruh okşayıcı bir hitap olmaz mı? Belki bir aşk filmi, belki de fondan gelen yumuşak bir müzik ve gerisine karışmıyorum :) 


Gelelim kendimizi hazırlamaya. Hanımlarda bir alışkanlık var; ''Özel günlerde makyajı biraz abartırız''. Oysa ki evde mum ışığında ne kadar az makyaj yaparsak, o kadar alımlı dururuz. Özellikle mum ışığı karşısında dünyanın en çirkin kadını bile en güzel kadın haline geliverir. O nedenle, ince bir pudra, biraz mascara ve allık yeterli olacaktır. Biraz da dişiliğimizi ön plana çıkarmak istersek, kırmızı ruj tamamlayıcı olacaktır. 

Kıyafet ve koku seçeneğini de sizin kişisel ya da ruhsal halinize bırakıyorum. Uygun tercihler yapabileceğinizi düşünüyorum. Sonrasında romantik bir gece sizi bekliyor. Üstelik 14 Şubat'ın ticari çıkarlarından çok uzak küçük sürprizlerle (eşinizle) geçirilecek bir gün bence yaşamaya değer. Eğer makyaj işinin içinden çıkamazsanız ben her zaman hazırım. Aşkla dolu günler dilerim. www.PINARAKTAS.com

1 yorum:

  1. Kubilây Savaş11.2.18

    bence ilerde bu tv8 .5 kapanır ardındam da tv8 kapanır

    YanıtlaSil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ